L'empresa.
Tot inici marca un punt de partida per millorar.

    L’empresa va ser creada el 1997 a Barcelona, en ple boom de la fotografia digital, amb l’objectiu inicial d’introduir tècniques digitals al món de la fotografia tradicional, davant la demanda creixent de restauracions de fotografies antigues i fotomuntatges.
    Degut a l’us de les tecnologies del moment, en poc temps es van anar ampliant els serveis dins el món de la publicitat, incloent les imatges tractades electrònicament en dissenys i publicacions que s’havien de maquetar i preparar per impressió.
    Un cop el disseny gràfic va ser la principal activitat, es va apostar pels processos finals de producció i manipulació, la impressió digital i també la impressió en gran format, com eines per controlar tot el procés de creativitat i poder així augmentar el nivell de qualitat i satisfacció del client.
    Amb el pas del anys i les situacions de canvi constant de la nostra societat, es decideix apostar encara més per una filosofia de qualitat en el servei i d’atenció personalitzada. Això juntament amb la tecnologia més actual i l’aposta pel control integral de tot el procés creatiu, formen el pilar sobre el que construim el nostre futur i el dels nostres clients, entenent que el temps i el preu són factors decisius per mantenir la qualitat en el servei.
    Com a resultat tenim la combinació de tots els serveis oferts en aquesta web i de l’esforç constant per millorar i adaptar la tecnologia a les necessitats de cada client i de cada projecte.