Àlbums digitals Hofmann.
Tot un món de productes digitals al teu abast.

EL PROGRAMA

El programa de maquetació Hofmann és tan senzill que qualsevol usuari sense experiència pot dissenyar àlbums digitals i altres productes personalitzats amb un acabat de professional, utilitzant una àmplia gamma de plantilles, fons, cliparts i màscares.

Per començar només has de fer un clic a baix a “Descarrega el programa ”. Apareixerà una finestra i hauràs de pulsar a “descarregar aquí” i després a “executar”. A continuació, l'assistent d'instal·lació et guiarà pas a pas. En un punt de l'instal·lació et demanarà un codi que és el que ens identifica com a distribuidors de HOFMANN. Aquest codi és el 204474. Sempre estàs a temps d'introduïr-lo més tard al menú ajuda, modificar registre.
Un cop instal·lat, només has de fer doble clic a l'icona que apareixerà al teu ordinador. Sel·lecciona el producte que vols dissenyar i … deixa sortir la teva creativitat! Si tens qualsevol dubte, visita la “Guia ràpida” en el menú del programa o descarrega't el manual d'usuari.

Recorda: en els nostres preus està tot inclòs (manipulació, transport, empaquetat i IVA).

Després que el programa et guiarà en la realització de la comanda, s'establirà una conexió segura per Internet mitjançant la qual pots pagar amb targeta de dèbit o crèdit VISA o MASTERCARD de qualsevol entitat financera. Escollim aquesta forma de pagament doncs creiem és la millor per tu.

Compres Segures a Internet

Totes les compres que realitzis al nostre web estàn avalades pel servidor segur de l'entitat financera La Caixa, de forma que les teves dades estan protegides i encriptades amb la tecnologia més avençada.

CODI HOFMANN: 204474

hofmann01


hofmann02

   


PRODUCTES

Àlbum Digital amb impressió Digital. Acabat brillant i enquadernació de luxe. 21x29 i 29x29cm.
Àlbum Digital amb impressió Fotográfica. Acabat fotogràfic antiditades i enquadernació de luxe. 21x29 i 29x29cm.
Miniàlbum Digital amb impressió Digital. Acabat brillant i enquadernació de luxe. 11x15cm.
Àlbum KUKUXUMUSU amb impressió Digital. Amb detalls Kukuxumusu. 21x29cm.
Àlbum DISNEY amb impressió Digital. Amb detalls Disney. 21x29cm.
Calendaris, taces de ceràmica, quadres, pòsters,...


hofmann03